Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta työaika joustava? Tule meille lehdenjakajaksi! Jaamme lehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Vapaita jakelupiirejä on useita Etelä-Pohjanmaan alueilla. Alue tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. Voit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Seinäjoki jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Suoramainonta/Jakelu-Ässät Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus