Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta työaika joustava? Tule meille lehdenjakajaksi!

Jaamme lehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Vapaita jakelupiirejä on useita Etelä-Pohjanmaan alueilla. Alue tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. Voit tiedustella lisää vapaista alueista kai.sulkava(at)suoramainonta.fi

Markkinajohtajana meillä on tarjota paljon töitä ja mukavat ansiot. Meillä voit tienata noin 90 eurosta aina noin 800 euroon saakka kuukaudessa. Hyvä tilaisuus työttömälle tai opiskelijalle ansaita rahaa ilman etuuksien pienentymistä. Työ soveltuu hyvin myös eläkeläiselle tai lisätyöksi toisen työn ohelle.

Lisätietoa jakelutyöstä sekä hakulomakkeen löydät osoitteesta www.lisaduuni.fi. Tai
kai.sulkava(at)suoramainonta.fi

Kokemuksiin työskentelystä Suomen Suoramainonta -ketjun jakeluyhtiöissä voit tutustua mm. näiden videoiden kautta:
www.lisaduuni.fi/kokemuksia_jakelutyosta.html

Web-osoite: http://www.jakeluassat.fi Työnantaja: Suomen Suoramainonta/Jakelu-Ässät Oy Sijainti: 60100 SEINÄJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Kai Sulkava puh. 0440-369450 kai.sulkava(at)suoramainonta.fi Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60100 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Suoramainonta/Jakelu-Ässät Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60100 - Seinäjoki , osoitteessa 60100 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa