Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mainos-Oilio Oy auttaa asiakasyrityksiä brändi-ilmeen toteutuksissa. Toimimme vahvasti PK-seudulla ja P-Suomessa osana Tarraserif-konsernia kasvavan, 45 hengen voimin. Laadukkaat tuotteet ja työn jälki sekä kokonaisvaltainen palvelumme lisää suosiotaan yrityksissä.

Palkaamme nyt tiimiimme tulostusoperaattorin Helsingin toimipisteeseen.

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta suurkuvatulostimista ja tarraleikkureista, sekä tulosteiden, teippien ja tarrojen jälkikäsittelystä ja asennuksista erilaisille pinnoille. Eduksi katsomme mikäli sinulla on kokemusta Caldera-ohjelmistosta ja valomainos- sekä messuosastotuotannosta.
Työ vaatii kohtuullista fyysistä kuntoa, jotta materiaalien paikalleasettelu ei tuota hankaluuksia.

Työtehtäviin kuuluu mm. suurkuvatulostimien ja tarra- sekä tasoleikkurin käyttäminen ja aineiston valmistelu tulostamista ja/tai leikkuuta varten. Jälkikäsittelytyöt kuten tulosteiden leikkaaminen ja tarrojen perkaaminen, tarrojen asennus sekä kuvatelineiden kasaaminen ovat myös osa työnkuvaa. Työhön kuuluu tarpeen mukaan myös muissa tuotannollisissa töissä avustaminen.

Arvostamme ahkeruutta, tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta, sillä työ on välillä todella hektistä.

Yhteydenotot: Christer Carlssonille p.040-5201781 (yksikön päällikkö) klo 15.30-17.00 välisenä aikana ja lähetä hakemus sekä CV christer.carlsson@mainosoilio.fi -osoitteeseen otsikolla Tulostusoperaattori

Web-osoite: http://www.mainosoilio.fi Työnantaja: Mainos-Oilio Oy Sijainti: Hernepellonkuja 6, 00560 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: CARLSSON CHRISTER, klo 15.30-17.00 välisenä aikana 040-5201781, christer.carlsson@mainosoilio.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hernepellonkuja 6, 00560 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Mainos-Oilio Oy Y-tunnus 0111095-7 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet Mainos-Oilio Export-Reklam

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 681 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

-53 000 € -273 %

Liikevoitto-%

-3 % -250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tulostusoperaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Mainos-Oilio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hernepellonkuja 6, 00560 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa