Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Mainio Vire tarjoaa monipuolisia ja korkealaatuisia sosiaali- ja hoivapalveluja yli 80 paikkakunnalla ympäri Suomen. Haluamme olla hyvinvointia luova edelläkävijä ja halutuin kumppani. Palveluvalikoimamme sisältää vanhusten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ja vammaisten asumispalvelut, kotiin tuotavat kotihoito-, turvapuhelin-, ateria- ja kauppakassipalvelut. Työllistämme valtakunnallisesti yli 1300 ammattilaista. Olemme osa Mehiläinen konsernia.
Vireällä kerrostaloalueella sijaitseva Vire Koti Muurala on tarkoitettu muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Lisäksi talossa on kuusi palveluasuntoa itsenäisemmille senioreille. Vire Koti Muuralan tilat on suunniteltu vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Kodissa on 43 paikkaa neljässä ryhmäkodissa. Koti sijaitsee Espoon keskuksen välittömässä läheisyydessä ja juna-asemalle on n. 5 min kävelymatka.

Haemme nyt

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen. Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen mm. lääkehoitoon ja asukkaiden sairaustilojen arviointiin liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta tehdä tarvittaessa 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Edellytyksenä tehtävään on suoritettu sairaanhoitajan tutkinto sekä sujuva suomen kielen taito. Arvostamme kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme sinulle työterveyshuollon, ateriaedun ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti ammatilliseen lisäkoulutukseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen

Lämpimästi tervetuloa mainioon joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen osoitteessa http://www.mainiovire.fi/mainio-vire/tyopaikat

Web-osoite: http://www.mainiovire.fi/ Työnantaja: Mainio Vire Oy Sijainti: Kiltakallionrinne 1, 02770 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Risto Kirjavainen arkisin p. 040 675 0400 Hakemukset: Täytäthän hakemuksen osoitteessa http://www.mainiovire.fi/mainio-vire/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiltakallionrinne 1, 02770 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Mainio Vire Oy Y-tunnus 1893659-5 Toimiala Muu terveyspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

78 388 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 787 000 € -28 %

Henkilöstö

1 270 59

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mainio Vire Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kiltakallionrinne 1, 02770 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa