Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Ykköskoti Lotta tarjoaa asumispalveluja kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kohti itsenäisempää elämää, mutta eivät ole erikoissairaanhoidon tarpeessa. Asumispalveluyksikössä on yhteensä 57 asukaspaikkaa. Vantaalla sijaitseva Ykköskoti Varisto on 20-paikkainen aikuisväestön tuetun asumispalvelun yksikkö. Työpaikkamme on savuton.

Haemme nyt

YKSIKÖN JOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu Ykköskoti Lotan ja Ykköskoti Variston toiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä varmistaen, että turvallinen ja sopimuksen mukainen hoito toteutuvat. Toimit yksiköiden tulosvastuullisena vetäjänä vastaten mm. budjetoinnista, kannattavuudesta ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä asukkaiden, omaisten ja kunnallisten palveluntilaajien kanssa sekä markkinoit palvelujamme alueellisesti. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. sairaanhoitaja tai sosionomi) sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä käytät TyövuoroVelho-työvuorosuunnittelujärjestelmää, DomaCare-asiakastietojärjestelmää ja muita tietokoneohjelmia, joten tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti yhdessä Suomen suurimpiin kuuluvassa hoiva-alan yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.
Olemme osa Mehiläinen-konsernia. Tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016 mennessä.

Voit täyttää hakemuksen osoitteessa http://mainiovire.fi/mainio-vire/tyopaikat

Web-osoite: http://www.mainiovire.fi/ Työnantaja: Mainio Vire Oy Sijainti: Rykmentintie, rakennus 45, 04300 TUUSULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Kirsi Pellinen arkisin numerosta 050 567 3554. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rykmentintie, rakennus 45, 04300 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Mainio Vire Oy Y-tunnus 1893659-5 Toimiala Muu terveyspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

78 388 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 787 000 € -28 %

Henkilöstö

1 270 59

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelutalon johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mainio Vire Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Rykmentintie, rakennus 45, 04300 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa