Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ykköskoti Lotta tarjoaa asumispalveluja kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kohti itsenäisempää elämää, mutta eivät ole erikoissairaanhoidon tarpeessa. Asumispalveluyksikössä on yhteensä 57 asukaspaikkaa. Vantaalla sijaitseva Ykköskoti Varisto on 20-paikkainen aikuisväestön tuetun asumispalvelun yksikkö. Työpaikkamme on savuton. Haemme nyt YKSIKÖN JOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu Ykköskoti Lotan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Tuusula johtajapositiot Tuusula sosiaalityö Tuusula johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot sosiaalityö Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mainio Vire Oy Y-tunnus 1893659-5 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelutalon johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mainio Vire Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa