Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mainio Vire tarjoaa monipuolisia ja korkealaatuisia sosiaali- ja hoivapalveluja yli 80 paikkakunnalla ympäri Suomen. Haluamme olla hyvinvointia luova edelläkävijä ja halutuin kumppani. Vire Koti Karoliina on 13-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille, jotka eivät selviä asumisesta ja päivittäisistä toiminnoista ilman ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa. Teemme työtä kuntouttavalla työotteella, yksilöllisyyttä kunnioittaen. Mainio Vire on savuton työpaikka. Olemme osa Mehiläinen -konsernia.

Haemme nyt

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA

hoitoalan koulutuksen omaavia henkilöitä keikkatyöhön. Työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyötä, jonka perustana on asukaslähtöisyys ja omatoimisuuden tukeminen. Kuntouttava työote on meillä tärkeässä asemassa ja asukkaamme saavat asua kodissamme elämänsä loppuun saakka. Logoterapeuttisen hoivafilosofian mukaisesti kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Olet koulutukseltasi hoitoalan ammattilainen tai- opiskelija. Edellytämme vähintään B2-tason suomen kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhusten hoitotyöstä ja joko ammatillista tai harrastuksissa hankittua osaamista kuntouttavan virike- ja päivätoiminnan toteuttamiseksi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tervetuloa mainioon joukkoomme!

Voit täyttää hakemuksen osoitteessa http://www.mainiovire.fi/mainio-vire/tyopaikat

Web-osoite: http://www.mainiovire.fi/ Työnantaja: Mainio Vire Oy Sijainti: Lasitehtaantie 37, 08800 LOHJA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut: Henrika Nousiainen, yksikön esimies, p. 050 562 4623 arkisin klo 9:00-15:00 Hakemukset: Täytä hakemus osoitteessa http://mainiovire.fi/mainio-vire/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lasitehtaantie 37, 08800 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Mainio Vire Oy Y-tunnus 1893659-5 Toimiala Muu terveyspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

78 388 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 787 000 € -28 %

Henkilöstö

1 270 59

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja keikkatyöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mainio Vire Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Lasitehtaantie 37, 08800 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa