Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Mainio Vire tarjoaa monipuolisia ja korkealaatuisia sosiaali- ja hoivapalveluja yli 80 paikkakunnalla ympäri Suomen. Haluamme olla hyvinvointia luova edelläkävijä ja halutuin kumppani. Palveluvalikoimamme sisältää vanhusten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ja vammaisten asumispalvelut, kotiin tuotavat kotihoito-, turvapuhelin-, ateria- ja kauppakassipalvelut. Työllistämme valtakunnallisesti yli 1300 ammattilaista. Olemme osa Mehiläinen konsernia.

Mainio Vireen Vire Koti Lehtisaari tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille. Neljässä ryhmäkodissa on yhteensä 42 huonetta, kahdessa tasossa.

Haemme nyt

LÄHIHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyötä, jonka perustana on asukaslähtöisyys ja omatoimisuuden tukeminen. Kuntouttava työote on meillä tärkeässä asemassa ja asukkaamme saavat asua kodissamme elämänsä loppuun saakka. Logoterapeuttisen hoivafilosofian mukaisesti kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Edellytämme myös suoritettua hygieniapassia ja vähintään B2-tason suomen kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhusten hoitotyöstä ja joko ammatillista tai harrastuksissa hankittua osaamista kuntouttavan virike- ja päivätoiminnan toteuttamiseksi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Aikaisempi työkokemus saattohoidon parista katsotaan eduksi.

Mainio Vire tarjoaa työntekijöilleen ison työnantajan henkilöstöedut, kuten ateriaedun, liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa mainioon joukkoomme!

Täytä hakemus osoitteessa http://www.mainiovire.fi/mainio-vire/tyopaikat

Web-osoite: http://www.mainiovire.fi/ Työnantaja: Mainio Vire Oy Sijainti: Papinpöydänkuja 2, 00340 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa yksikön johtaja Päivi Kivimaa numerosta 040 705 5735. Hakemukset: Täytä hakemus osoitteessa http://www.mainiovire.fi/mainio-vire/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Papinpöydänkuja 2, 00340 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Mainio Vire Oy Y-tunnus 1893659-5 Toimiala Muu terveyspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

78 388 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 787 000 € -28 %

Henkilöstö

1 270 59

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Mainio Vire Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Papinpöydänkuja 2, 00340 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa