Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Perunan ja muiden juuresten kuorinta, muu jatkojalostustyöt ja pakkaaminen. Tarvittaessa perunan lajittelu ja muut perunaan ja juureksiin liittyvät työt. Trukilla ja maatalouskurottajalla olisi hyvä osata ajaa. Tilalla ei ole eläimiä. Hakemukset sähköpostiin.

Työnantaja: Maatalousyhtymä Laurila O J Sijainti: Laurilantie 50, 36600 PÄLKÄNE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti kun sopiva työtekijä löytyy Yhteystiedot: Yhteydenotot: mtyojlaurila@gmail.com Hakemukset: mtyojlaurila@gmail.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laurilantie 50, 36600 PÄLKÄNE

Yritystiedot

Toiminimi maatalousyhtymä laurila o j Y-tunnus 2021415-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maataloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Maatalousyhtymä Laurila O J. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pälkäne , osoitteessa Laurilantie 50, 36600 PÄLKÄNE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa