Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsin suomen kieltä hyvin puhuvaa ja ymmärtävää, muuttovalmiuden omaavaa, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä hoitamaan hiehoja. Hallitset kiimantarkkailun, vastuullasi on tilata siemennys ja tiineystarkastukset hiehoille. Selviydyt omatoimisesti perustraktoritöistä, kuten pyöröpaalien siirrosta ruokintaan, etukuormaimella tehtävistä muista töistä, ja vähintään yksinkertaisista peltotöistä, kuten niitto, äestys, jyräys yms.

Pystyt yksinkertaisiin huolto- ja korjaustoimiin, puhdistus, rasvaus, työkoneiden säätö. Rakennustaidot plussaa. Työ vaatii ehdotonta vastuullisuutta ja ohjeiden noudattamista sekä myös kykyä suunnitella yhdessä työnkuvaasi ja sosiaalisuutta siinä määrin että pystyt luontevasti kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, (siementäjät, eläinlääkäri, urakoitsijat, huoltomiehet). Erittäin tärkeänä pidän että osaat esittää kysymyksiä virheiden ja vahinkojen välttämiseksi, sekä oman osaamisesi ja työssä menestyksekkäästi pärjäämisen tueksi. Yrittäjätausta on eduksi kokonaisuuden hahmottamisessa. Etsin pitkäaikaiseen työsuhteeseen haluavaa. Asuminen järjestyy. Palkkaus TES:n ja osaamisesi mukaan ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina, puh. 050 545 9938 Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maataloustyöntekijä / hiehojen hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus