Duunitori suosittelee
Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Analyytikko

Fonecta Oy

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Seinäjoki

Amnesty International Suomen osasto

60100 - Seinäjoki

Analytiikkapäällikkö

Fonecta Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsin suomen kieltä hyvin puhuvaa ja ymmärtävää, muuttovalmiuden omaavaa, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä hoitamaan hiehoja. Hallitset kiimantarkkailun, vastuullasi on tilata siemennys ja tiineystarkastukset hiehoille. Selviydyt omatoimisesti perustraktoritöistä, kuten pyöröpaalien siirrosta ruokintaan, etukuormaimella tehtävistä muista töistä, ja vähintään yksinkertaisista peltotöistä, kuten niitto, äestys, jyräys yms.

Pystyt yksinkertaisiin huolto- ja korjaustoimiin, puhdistus, rasvaus, työkoneiden säätö. Rakennustaidot plussaa. Työ vaatii ehdotonta vastuullisuutta ja ohjeiden noudattamista sekä myös kykyä suunnitella yhdessä työnkuvaasi ja sosiaalisuutta siinä määrin että pystyt luontevasti kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, (siementäjät, eläinlääkäri, urakoitsijat, huoltomiehet). Erittäin tärkeänä pidän että osaat esittää kysymyksiä virheiden ja vahinkojen välttämiseksi, sekä oman osaamisesi ja työssä menestyksekkäästi pärjäämisen tueksi. Yrittäjätausta on eduksi kokonaisuuden hahmottamisessa. Etsin pitkäaikaiseen työsuhteeseen haluavaa. Asuminen järjestyy. Palkkaus TES:n ja osaamisesi mukaan ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Sijainti: 69700 VETELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina, puh. 050 545 9938 Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 69700 VETELI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maataloustyöntekijä / hiehojen hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 69700 - Veteli , osoitteessa 69700 VETELI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus