Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luontaishoito Suoniitty on henkilökohtaiseen hyvinvointiin keskittynyt tunnelmallinen hoitola Raision keskustassa. Palveluihin kuuluu mm. Kalevalainen jäsenkorjaus, Mindfulness, henkilökohtainen valmennus, TRE-menetelmä, ravintoneuvonta, suolahuone, ryhmäliikunta ja hyvinvoinnin teemaillat. Hoitolassa on 3-4 vapaata hoitohuonetta, joihin haemme mm. ravintoterapeuttia, hierojaa, personal traineria tai luontaishoitajaa sopimusyrittäjäksi täydentämään nykyistä palveluamme. Lisätuloja mahdollisuus saada suolahuoneen hoitamisesta. Mikäli kiinnostuit, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Raisio yrittäjä Raisio kauppiaat ja myymälänhoito Raisio muu terveydenhuolto ja terapia Raisio hyvinvointipalvelut Raisio maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raisio psykologia ja psykiatria yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raisio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maasigma Oy Y-tunnus 2267316-9 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/hieroja/ravintoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Maasigma Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa