Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luontaishoito Suoniitty on henkilökohtaiseen hyvinvointiin keskittynyt tunnelmallinen hoitola Raision keskustassa. Palveluihin kuuluu mm. Kalevalainen jäsenkorjaus, Mindfulness, henkilökohtainen valmennus, TRE-menetelmä, ravintoneuvonta, suolahuone, ryhmäliikunta ja hyvinvoinnin teemaillat. Hoitolassa on 3-4 vapaata hoitohuonetta, joihin haemme mm. ravintoterapeuttia, hierojaa, personal traineria tai luontaishoitajaa sopimusyrittäjäksi täydentämään nykyistä palveluamme. Lisätuloja mahdollisuus saada suolahuoneen hoitamisesta. Mikäli kiinnostuit, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Raisio yrittäjä Raisio kauppiaat ja myymälänhoito Raisio muu terveydenhuolto ja terapia Raisio hyvinvointipalvelut Raisio maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raisio psykologia ja psykiatria yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut maa-, metsä- ja kalatalouden työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maasigma Oy Y-tunnus 2267316-9 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/hieroja/ravintoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Maasigma Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus