Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luontaishoito Suoniitty on henkilökohtaiseen hyvinvointiin keskittynyt tunnelmallinen hoitola Raision keskustassa. Palveluihin kuuluu mm. Kalevalainen jäsenkorjaus, Mindfulness, henkilökohtainen valmennus, TRE-menetelmä, ravintoneuvonta, suolahuone, ryhmäliikunta ja hyvinvoinnin teemaillat. Hoitolassa on 3-4 vapaata hoitohuonetta, joihin haemme mm. ravintoterapeuttia, hierojaa, personal traineria tai luontaishoitajaa sopimusyrittäjäksi täydentämään nykyistä palveluamme. Lisätuloja mahdollisuus saada suolahuoneen hoitamisesta. Mikäli kiinnostuit, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raisio muu terveydenhuolto ja terapia Raisio yrittäjä Raisio hyvinvointipalvelut Raisio psykologia ja psykiatria Raisio maa-, metsä- ja kalatalouden työt muu terveydenhuolto ja terapia yrittäjä hyvinvointipalvelut psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maasigma Oy Y-tunnus 2267316-9 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/hieroja/ravintoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Maasigma Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus