Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Kelan Kehittämispalvelut tulosyksikkö vastaa Kelan strategiaan ja strategisiin tavoitteisiin perustuen liiketoiminnan tarpeiden ja ICT:n mahdollisuuksien yhteensovittamisesta.

Haemme Kehittämispalvelujen Yhteisten järjestelmien yksikön tietojenvaihtoryhmään Helsinkiin määrittelijää.

Toimit tietojärjestelmien määrittelytehtävissä eri tietojärjestelmäprojekteissa. Laadit käyttötapauksia, teet vaatimusmäärittelyä sekä toiminnallista määrittelyä. Toimit liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa.

Tietojenvaihtoryhmän tehtävänä on ohjata ja koordinoida toimintaa, jonka tavoitteena on varmistaa tietojensaanti kansallisilta toimijoilta Kelan etuustoiminnan tarpeisiin sekä toimintaa, jossa tietoja välitetään Kelasta muille toimijoille. Ryhmän jäsenenä osallistut Kelan sähköisen tietojenvaihdon ja siihen liittyvien järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon sekä sidosryhmäyhteistyöhön.

Tehtäviisi kuuluu Kelan tietojenvaihtoa tukevien järjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Vastuualueellesi kuuluu sähköisen tietojen vaihdon kehittämien mm. työeläkesektorin kanssa ja siihen liittyvä tietojärjestelmien tekninen määrittely ja koordinointityö sekä asiakokonaisuuteen liittyvä tiivis sidosryhmäyhteistyö. Osallistut tarvittaessa määrittelijänä myös muihin sähköiseen tiedonvaihtoon liittyviin projekteihin ja kansallisiin hankkeisiin. Omaat näkemystä tietojenvaihdon kokonaisarkkitehtuurista ja pystyt toimimaan myös projektipäällikön tehtävissä.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen osaaja ja sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme usean vuoden kokemusta määrittelytehtävistä sekä kokemusta SOA-palveluiden määrittelystä. Katsomme eduksi iteratiivisen systeemityömenetelmän osaamisen sekä kokemuksen tietomallinnuksesta että käyttöliittymäsuunnittelusta.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Lisäksi saat ison talon edut. Ilmoita palkkatoiveesi hakemuksessa. Liitä hakemukseesi CV.

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Raila Brummer 050 5516396 ja yksikönpäällikkö Marianna Karhu 0400 528563. Tiedustelut mieluiten sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

- viimeinen hakupäivä 3.11.2016
- viitekoodi U1016-455

Täytä eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Web-osoite: http://www.kela.fi Työnantaja: Kela Sijainti: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Raila Brummer 050 5516396 ja yksikönpäällikkö Marianna Karhu 0400 528563. Tiedustelut mieluiten sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Määrittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa