Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Keravan toimipisteeseemme raskaskoneasentajaa maarakennuskoneiden huolto- ja korjaustehtäviin. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyvä asenne ja aito kiinnostus työtä kohtaan! Edellytämme hakijalta kokemusta hydrauliikasta ja sähköistä, hitsaustaitoa. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa jo tänään....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kerava ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kerava Asennus, huolto ja puhtaanapito Kerava koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Kerava .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maarakennuskoneenasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Konehuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa