Duunitori suosittelee
Puuseppä asiakkaallemme Paimioon

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Tietoarkkitehti (Data Architect)

Qentinel

Espoo

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Verkostoanalyytikko strategiseen omaisuudenhallintaan

Caruna

02760 - Espoo

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sora ja Betoni V. Suutarinen Ky, SBS Betoni Oy ja Maarakennus Suutarinen Oy Suutarinen yhtiöt on vakavarainen, kasvava ja kehittyvä rakentamisen monialayritys Etelä-Savossa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli yli 25milj. €. Työllistämme n. 120 ihmistä erilaisissa tehtävissä. Päätoimialamme ovat betonielementtien valmistus, valmisbetonin myynti, maa- ja talonrakennusurakointi sekä kuljetustoiminta. Haemme nyt ammattitaitoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Mikkeli puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maarakennus Suutarinen Oy Y-tunnus 0666856-2 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Maarakennus Suutarinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus