Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan työntekijää kaivinkoneenkuljettajan työhön. Työkohteet sijaisevat Iisalmen alueella sekä Pohjois-Savon alueella. Yhteydenotot Harri Korolainen puh. 040 741 7131 tai sähköpostilla maansiirto.korolainen@gmail.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Iisalmi kevyt tavaraliikenne Iisalmi raskas tavaraliikenne Iisalmi raskaan kaluston käyttö Iisalmi henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne raskaan kaluston käyttö Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi maansiirto pekka korolainen Y-tunnus 0696034-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Maansiirto Pekka Korolainen Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa