Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RentalWork on reilun pelin henkilöstönvuokraus- ja rekrytointiyritys. Olemme vahvan kokemuksen omaavia henkilöstöalan ammattilaisia. Haemme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle hyvän työasenteen omaavia, reippaita MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään seuraavia tehtäviä: kaivinkoneen perämies, putkitus-, mittaus- sekä lapio- ja kivitöitä. Edellytämme - työturvallisuuskorttia - jonkin verran kokemusta maanrakennustöistä - motivoitunutta asennetta työntekoon Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kangasala maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kangasala talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kangasala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Rental Work. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36220 - Kangasala .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus