Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ahkeraa, kokemusta omaavaa yhdistelmäkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen rauta-automme kuljettajaksi. Olet tiimipelaaja, ajanut ennen nelivipuista nosturia (kouran kanssa), omaat ammattipätevyyden ja muutkin työssä tarvittavat kortit ja mielenkiintoa kyseiseen hommaan löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Jos em. kriteerit täyttyivät, soita 0500 420 266 ja tule morjestamaan hallillemme Espooseen! Isona plussana mikäli osaat ajaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskaan kaluston käyttö Espoo raskaan kaluston käyttö Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti Oy Y-tunnus 0288777-6 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HIAB-nosturiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa