Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään rakennushankkeiden työnjohtoon vastaavaa mestaria/insinööriä. Työkokemus alalta suotava. Työkohteet pääsääntöisesti Pohjanmaalla. Työnantajalta saa lisätietoja työpaikasta puh. 0400 366677....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kauhava rakennusala Kauhava työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauhava rakennussuunnittelu Kauhava talonrakennus rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maanrakennus Jari Knuuttila Oy Y-tunnus 1787421-4 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestari/insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Maanrakennus Jari Knuuttila Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kauhava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus