Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Henkilöstömme määrä on noin 770 ja toimipisteitä on seitsemällä paikkakunnalla; Helsinki, Raisio, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuhmo ja Lappeenranta. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki päällikkötason positiot Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki määräaikainen Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi päällikkötason positiot hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maahanmuuttovirasto Y-tunnus 1019953-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö RIO -hankkeelle (RIO-Kiertävä maahanmuuton asiantuntija) (AMIF), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Maahanmuuttovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus