Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Henkilöstömme määrä on noin 770 ja toimipisteitä on seitsemällä paikkakunnalla; Helsinki, Raisio, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuhmo ja Lappeenranta. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki määräaikainen Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maahanmuuttovirasto Y-tunnus 1019953-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö RIO -hankkeelle (RIO-Kiertävä maahanmuuton asiantuntija) (AMIF), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Maahanmuuttovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa