Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Henkilöstömme määrä on noin 770 ja toimipisteitä on seitsemällä paikkakunnalla; Helsinki, Raisio, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuhmo ja Lappeenranta. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki määräaikainen Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maahanmuuttovirasto Y-tunnus 1019953-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö RIO -hankkeelle (RIO-Kiertävä maahanmuuton asiantuntija) (AMIF), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Maahanmuuttovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus