Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee maahanmuuttajien valmistavan opetuksen opettajaa ajalle 7.11.2016- 3.6.2017 tai sopimuksen mukaan.Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Albert Edelfeltin koulu. Opettajalla on opetusta 20 tuntia viikossa. Hakijalla tulee olla viittomakielen taito. Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Porvoo opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maahanmuuttajien valmistavan opetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon kaupunki/Borgå stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus