Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lapinjärvellä on haettavana kahden kuukauden koeajalla määräaikainen maahanmuuttajien valmistavan opetuksen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, ryhmä pyritään käynnistämään kuitenkin jo vuoden 2016 puolella, työn päättyminen määräytyy aloitusajankodan mukaan. Sijoituspaikkana Lapinjärvi. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on hyötyä mahdollisesta kokemuksesta S2- tai maahanmuuttajaopetuksesta. Kelpoisuusehtona tehtävään on perusopetusta antavan opettajan tai erityisopettajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Lapinjärvi määräaikainen Lapinjärvi opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maahanmuuttajien valmistavan opetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lapinjärven kunta / Lappträsk kommun. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapinjärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus