Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö vastaamaan ensisijaisesti pohjoisen Suomen asiakkuuksista

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lapinjärvellä on haettavana kahden kuukauden koeajalla määräaikainen maahanmuuttajien valmistavan opetuksen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, ryhmä pyritään käynnistämään kuitenkin jo vuoden 2016 puolella, työn päättyminen määräytyy aloitusajankodan mukaan. Sijoituspaikkana Lapinjärvi. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on hyötyä mahdollisesta kokemuksesta S2- tai maahanmuuttajaopetuksesta. Kelpoisuusehtona tehtävään on perusopetusta antavan opettajan tai erityisopettajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Lapinjärvi määräaikainen Lapinjärvi opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Lapinjärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maahanmuuttajien valmistavan opetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lapinjärven kunta / Lappträsk kommun. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapinjärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa