Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme korkeakouluopiskelijalle tai korkeakoulusta vastavalmistuneelle henkilölle mahdollisuuden kansainväliseen harjoitteluun Brysselissä. HARJOITTELIJA, BRYSSEL Brysselin toimistomme tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä maaseudun etujen valvominen Euroopan Unionissa. Pidämme esillä Suomea koskevia ja MTK:n jäsenten etuja palvelevia asioita Euroopan Unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä sitoumuksissa. Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme Brysselissä ovat EU:n toimielimet, erityisesti komissio, neuvosto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry Y-tunnus 0215194-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Harjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus