Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme korkeakouluopiskelijalle tai korkeakoulusta vastavalmistuneelle henkilölle mahdollisuuden kansainväliseen harjoitteluun Brysselissä.

HARJOITTELIJA, BRYSSEL

Brysselin toimistomme tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä maaseudun etujen valvominen Euroopan Unionissa. Pidämme esillä Suomea koskevia ja MTK:n jäsenten etuja palvelevia asioita Euroopan Unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä sitoumuksissa.

Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme Brysselissä ovat EU:n toimielimet, erityisesti komissio, neuvosto ja Euroopan parlamentti. Vaikutamme siihen, että EU-maiden yhteisen tuottaja- ja osuuskuntajärjestön Copan ja Cogecan linjaukset ja kannanotot huomioivat MTK:n jäsenkunnan edut. Pidämme yhteyttä myös muihin Brysselissä toimiviin sidosryhmiin.

Harjoittelijana osallistut MTK:n Brysselin toimiston normaaliin työhön. Tehtäviisi sisältyy erikseen sovittavien ajankohtaisen EU:ssa vireillä olevien politiikka-asioiden ja lainsäädäntöprosessien seuranta, tiedonkeruu ja raportointi. Työhösi kuuluu mm. osallistumista sopiviin Copa-Cogecan työryhmien kokouksiin, Euroopan parlamentin ja sen valiokuntien työn seuranta sekä osallistuminen erilaisiin muihin tilaisuuksiin.

Odotamme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi. Osaat toimia yhteistyössä muiden kanssa, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittää omaa osaamistasi.

Eduksi luemme harjoittelua varten haetun apurahan/harjoittelurahan esimerkiksi Helsingin yliopistolta tai muulta taholta. Apurahan/harjoittelurahan saaminen ei ole harjoittelupaikan edellytys.

Harjoittelua tukemaan on varattu Helsingin yliopiston Maataloustieteiden laitoksen maisterivaiheen harjoitteluraha:
http://www.helsinki.fi/maataloustieteet/opiskelu/harjoittelu/harjoittelutuki.html
Lisätietoja harjoittelurahasta antaa Maataloustieteiden laitoksella Viola Niklander-Teeri: viola.niklander-teeri@helsinki.fi tai Mervi Seppänen: mervi.seppanen@helsinki.fi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua läheltä EU:n toimintaan ja päätöksentekoon sekä eurooppalaisten viljelijäjärjestöjen ja osuuskuntien edunvalvontaan Brysselissä. Harjoittelu kansainvälisessä toimintaympäristössä antaa hyvän mahdollisuuden verkottumiseen sekä mm. kielitaidon kehittämiseen.

Palkkaamme vuosittain harjoittelijan sekä syys- että kevätkaudelle. Harjoittelun kesto on noin 5 kuukautta. Kevätkauden harjoittelujakso alkaa helmi-maaliskuussa 2017. Hakuaika kevätkauden 2017 harjoittelujaksolle päättyy 15.11.2016.

Harjoittelupaikkana on MTK:n, SLC:n ja Pellervon yhteinen Brysselin toimisto EU -kortteleissa (Rue Treves 61, B-1040 BRUSSELS, BELGIUM), jossa tarjoamme modernin työskentely-ympäristön. Esimiehenäsi toimii MTK:n Brysselin toimiston johtaja.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa MTK:n Brysselin toimiston johtaja Juha Ruippo.

Työnantaja: Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry Sijainti: Rue Treves 61, 1040 B-1040 BRUSSELS, Belgia Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: helmi-maaliskuussa 2017 Yhteystiedot: Johtaja Juha Ruippo sähköpostitse juha.ruippo@mtk.fi Hakemukset: Täytä sähköinen hakemus osoitteessa http://www.mtk.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rue Treves 61, 1040 B-1040 BRUSSELS, Belgia

Yritystiedot

Toiminimi Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry Y-tunnus 0215194-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Harjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Rue Treves 61, 1040 B-1040 BRUSSELS, Belgia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa