Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Maa- ja metsätalousministeriö turvaa kotimaisen ruuan tuotannon ja uusiutuvien luonnonvarojen kestävän käytön sekä luo edellytyksiä niihin perustuville elinkeinoille ja hyvinvoinnille.

Ruokaosasto luo edellytyksiä ruoan alkutuotannolle ja jalostukselle sekä varmistaa elintarvikkeiden turvallisuuden, hyvän kuluttajasuojan ja eläinten ja kasvien terveyden sekä eläinten hyvinvoinnin korkean tason Suomessa. Lisäksi ruokaosasto vastaa osaltaan maaseudun elinvoimaisuudesta ja maaseudun elinkeinojen kehittämisestä. Osaston tehtäviin kuuluu myös Elintarviketurvallisuusviraston ja Maaseutuviraston tulosohjaus.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016. Päättyy 30.4.2019.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 11.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: MMM Mariankatu, Mariankatu 9, 00170 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Osastopäällikön tehtävänä on johtaa ja valvoa osaston toimintaa ja vastata osaston strategisesta johtamisesta sekä huolehtia, että tehtävät hoidetaan vaikuttavasti ja tuloksellisesti sekä seurata ja arvioida kehitystä osaston toimialalla. Virka on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu ruokaosastoon.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto ja tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Viran menestykselliselle hoitamiselle on eduksi laaja-alainen, eri tehtävissä kokemuksen kautta hankittu näkemys ruokaosaston toiminnasta ja sen kehittämisestä osana muuta valtionhallintoa ja yhteiskuntaa sekä EU-toimintaympäristöä.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Virkaan nimitettäväksi esitettävän henkilön on ennen nimittämistä annettava valtion virkamieslain 8 a §:n tarkoittama selvitys sidonnaisuuksistaan. Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Muiden EU-kielten taito katsotaan eduksi.
Palkkauksen peruste:
Viran palkkaus määritellään valtion ylimmän johdon tehtävien vaativuuden arviointijärjestelmässä.
Työnantaja: Maa- ja metsätalousministeriö Sijainti: 00170 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Jaana Husu-Kallio
kansliapäällikkö
Puhelin: 0295 16 2184

Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00170 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Maa- ja metsätalousministeriö Y-tunnus 0245958-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastopäällikkö, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Maa- ja metsätalousministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00170 - Helsinki , osoitteessa 00170 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa