Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maa- ja metsätalousministeriö turvaa kotimaisen ruuan tuotannon ja uusiutuvien luonnonvarojen kestävän käytön sekä luo edellytyksiä niihin perustuville elinkeinoille ja hyvinvoinnille. Ruokaosasto luo edellytyksiä ruoan alkutuotannolle ja jalostukselle sekä varmistaa elintarvikkeiden turvallisuuden, hyvän kuluttajasuojan ja eläinten ja kasvien terveyden sekä eläinten hyvinvoinnin korkean tason Suomessa. Lisäksi ruokaosasto vastaa osaltaan maaseudun elinvoimaisuudesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Hakaniemi() päällikkötason positiot Helsinki määräaikainen Hakaniemi() määräaikainen Helsinki päällikkötason positiot määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maa- ja metsätalousministeriö Y-tunnus 0245958-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastopäällikkö, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Maa- ja metsätalousministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00170 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus