Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Moda Laakso on Suomalainen Moda ketjuun kuuluva vaateliike, jonka valikoimaan kuuluu laadukkaita merkkejä niin naisille kuin miehillekin. Myymälöissä panostetaan hyviin merkkeihin sekä loistavaan asiakaspalveluun. Etsimme nyt joukkoomme Iso Omenan myymälään tarvittaessa töihin kutsuttavaa extra-myyjää. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana mahtavaa tiimiämme, ja kehittää itseäsi asiakaspalvelijana. Toivomme sinulla olevan jonkin verran ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi M.S Laakso Oy Y-tunnus 0630811-0 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Riihimäen Laakso

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut M.S Laakso Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa