Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Moda Laakso on Suomalainen Moda ketjuun kuuluva vaateliike, jonka valikoimaan kuuluu laadukkaita merkkejä niin naisille kuin miehillekin. Myymälöissä panostetaan hyviin merkkeihin sekä loistavaan asiakaspalveluun.

Etsimme nyt joukkoomme Iso Omenan myymälään tarvittaessa töihin kutsuttavaa extra-myyjää. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana mahtavaa tiimiämme, ja kehittää itseäsi asiakaspalvelijana.
Toivomme sinulla olevan jonkin verran kokemusta vaateliikkeessä työskentelystä, mutta tärkeintä on positiivinen ja rohkea asenne työtä kohtaan.

Työ on toistaiseksi extra-työtä, jolloin kutsumme sinut töihin aina tarvittaessa. Ensi vuoden alusta saattaa tarjoutua mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.

Mikäli uskot, että sopisit joukkoomme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV tulemaan osoitteeseen omena@laakso.net. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.modalaakso.fi Työnantaja: M.S Laakso Oy Sijainti: 02230 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian Yhteystiedot: Moda Laakso / Iso Omena 010-2391080 omena@laakso.net Hakemukset: omena@laakso.net Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02230 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi M.S Laakso Oy Y-tunnus 0630811-0 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Riihimäen Laakso

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 142 000 € -37 %

Liiketoiminnan tulos

-7 000 € 79 %

Henkilöstö

10 -4

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut M.S Laakso Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo , osoitteessa 02230 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa