Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme aktiivista ja hyvän asiakaspalvelun taitoja omaavaa kodinkone ja tietotekniikan myyjää Saukkolaan. Tarjoamme joustavan työpaikan johon kuuluu kaikki myynnistä ostamiseen ja kaikki sen välillä. Vaikka alan kokemus on tietysti suotavaa, niin emme hylkää hakemusta, vaikka et olisi jääkaappia ennen myynytkään. Tietotekniikasta sen sijaan sinulla tulisi tulla vähintäänkin hyvä peruskäsitys ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyntialan tehtävät Lohja myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lohja .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi M. Landén Oy Y-tunnus 0545368-2 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa ml. traktorit Rinnakkaistoiminimet Viihdekulma

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut M. Landén Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus