Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Robottihitsaaja

M-Components Oy on konepajatuotteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Päätoimipisteemme on Hämeenlinnassa.

Tuotteet ja sovellettu valmistustekniikka on teknisesti vaativaa. Pätevä ja hyvät yhteistyötaidot omaava henkilöstömme tarjoaa sopimusasiakkaillemme erittäin lyhyet ja luotettavat toimitusajat.

Vastaat hitsausrobottiaseman käyttöasteesta, asetuksista ja laaduntuotosta. Työ edellyttää hyvää koneenpiirustusten lukutaitoa, hitsaustaitoa, osoitettua hitsauspätevyyttä ja kiinnostusta robotiikkaan. Tavoitteellinen yhteistyö muun tuotannon henkilöstön ja hitsausrobottien menetelmäsuunnittelijoiden kanssa on kokoaikaista. Pidät sekä rutiinityöstä että haastavasta kehittämisestä. Työskentelemme enimmäkseen kahdessa vuorossa.

Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden sekä syventää että monipuolistaa ammattipätevyyttään.

Lisätietoja: Juhani Lemström vaihde 010 820 3100

Hakemukset 28. lokakuuta mennessä: info@m-components.fi

Web-osoite: http://www.m-components.fi Työnantaja: M-Components Oy Sijainti: Terminaalitie 6-8, 13430 HÄMEENLINNA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Terminaalitie 6-8, 13430 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi M-Components Oy Y-tunnus 1054269-8 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet M-ENGINEERING

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 117 393 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

159 288 € 16 %

Henkilöstö

23 -2

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Robottihitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut M-Components Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Terminaalitie 6-8, 13430 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa