Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme varastotyön tehtäviin reipasta ja ahkeraa työntekijää. Tehtäviisi pääsääntöisesti kuuluvat kuormien lastaus / purku, keräily ja pakkaus, Työntekijänä olet tottunut fyysisiin työtehtäviin, olet ripeä ja teet annetut tehtävät huolella. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, motivoitunutta asennetta ja tarkkuutta. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian palkkatoiveen kera. Hakemukset vain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Espoo varastoalan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LVI-WaBeK Oy Y-tunnus 1109678-1 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Uudenmaan LVI-Keskus, Varsinais-Suomen LVI-Keskus, Länsi-Suomen LVI-keskus, LVI-Keskus Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut LVI-WABEK OY. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02920 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa