Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

LVI-Elteko Oy on 17 vuotta toiminut menestyvä LVI-alan yritys Salon ja Turun seudulla. Yrityksellä on hyvät verkostot ja yhteistyökumppanuudet sekä kiinteitä asiakassuhteita toimipaikkakunnallaan.

Nykyisen yrittäjän siirtyessä eläkkeelle, yritykseen haetaan OSAKKAAKSI LVI -alan yrittäjyydestä kiinnostunutta, itsenäiseen työhön tottunutta ja aktiivisesti työhön osallistuvaa LVI- teknikkoa ottamaan yrityksen työnjohdon ja sopimusvastuut osalleen. Yrityksen omistaja tukee, opastaa ja neuvoo alan työhön liittyvissä asioissa.

Työnantaja: LVI-Elteko Oy Sijainti: Masuunitie 10, 25570 TEIJO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lasse Heino: 0400 784438 tai lvi-elteko@seutuposti.fi Hakemukset: LVI-Elteko@seutuposti.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Masuunitie 10, 25570 TEIJO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-teknikko, osakas, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut LVI-Elteko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Masuunitie 10, 25570 TEIJO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa