Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Banner WSP

Työpaikkakuvaus

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys.
Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä.
Meillä työskentelee yli 400 asiantuntijaa eri puolella Suomea ja liikevaihtomme oli 28 miljoonaa euroa vuonna 2015.
Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 34 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.

Korjausrakentamisen kokonaispalveluissa yhdistämme monialaista osaamistamme kuntotutkimuksissa, tarkastustoiminnassa, laboratoriopalveluissa, suunnittelussa, rakennuttamisessa ja työmaavalvonnassa. Haluamme tarjota vanhojen ja tulevien asiakkaidemme korjaushankkeisiin juuri asiakkaan tarpeen mukaiselle laajuudelle ja sisällölle räätälöityjä palvelukokonaisuuksia. Halusipa asiakas koko hankkeensa läpiviemistä avaimet käteen periaatteella taikka vain yhden osa-alueen hoitamista, me hoidamme toimeksiannon ammattitaidolla ja asiakkaan ehdoilla. Kokonaispalveluiden tarjoaminen on alkamassa varsinaisesti elo- syyskuussa ja tarkoituksena on nyt vahvistaa toiminnan runkoa kokeneilla oman alansa huippuosaajilla.

Toimenkuva

Haemme Helsingin toimipisteeseemme LVI-suunnittelijaa korjausrakentamisen monipuolisiin kohteisiin.

Tehtävässä pääset osallistumaan erityyppisiin LVI-tekniikan selvityksiin ja kuntotutkimuksiin sekä toimimaan LVI-suunnittelijana korjauskohteissa.

Vaatimukset

Odotamme sinulta DI:n tai talotekniikan LVI-insinöörin koulutusta ja vähintään 3 vuoden kokemusta rakennusten LVIA-tekniikan asiantuntijan tehtävistä sekä vahvaa kiinnostusta ilmanvaihdon, sisäilmaolosuhteiden ja muiden LVI-järjestelmien tutkimustehtävistä.

FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista.

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten korjausrakentamisen kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.12.2016 mennessä suoraan hakulomakkeella.

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Mika Matikka, mika.matikka@wspgroup.fi

Työnantaja: WSP Sijainti: Heikkiläntie 7, Helsinki, Suomi Hakemukset: https://mycareer.wsp-pb.com/VacancyDetail.aspx?VacancyId=10945 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 7, Helsinki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-SUUNNITTELIJA Helsinkiin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut WSP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 7, Helsinki, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa