Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme LVI-suunnittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen erityisesti talotekniikan puolelle. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen rakennus-, energia- ja ympäristöalan asiantuntijayritys, joka etsii nyt joukkoonsa uusia osaajia.

Työtehtävät vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, yleisesti esimerkiksi suunnittelu-, projektinhoito- ja valvontatehtävät kuuluvat LVI-suunnittelijan tehtäviin. Työtehtäviä tehdään erikokoisissa tiimeissä, joten hakijalta edellytetään hyviä ryhmätyötaitoja.

Voit olla taustaltasi jo rautainen ammattilainen, tai vasta työuraasi aloitteleva tulevaisuuden lupaus. Tärkeää hakijalle on vastuullinen asenne, innostus oppimiseen ja reipas asenne työntekoon.

Mitä hakijalta odotetaan:

- Vastuuntuntoinen tiimityöntekijä, joka tekee työnsä reippaalla asenteella
- Innostunut oppimaan uutta
- MagiCAD osaaminen
- LVI-insinöörin koulutus
- Aiempi työkokemus LVI-alalta katsotaan eduksi
- Ahkera tekijätyyppi, joka on myös asiakaspalveluhenkinen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai sähköpostilla rekrytointi.oulu@studentwork.com.

Web-osoite: http://www.sharper.fi Työnantaja: Sharper Sijainti: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai sähköpostilla rekrytointi.oulu@studentwork.com. Hakemukset: http://www.sharper.fi/tyopaikka.html?jaid=249 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sharper. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa