Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LVI-Pepe Oy on vuodesta 1984 toiminut perheyritys. Toimintamme käsittää sekä LVI-alan tukku- ja vähittäismyyntiä että maahantuontia. Haemme äitiysloman sijaisuuteen innokasta ja aktiivista myyjää, jonka vastuualueena on kalustemyynti. Työtehtäviin kuuluu kaluste- ja LVI-myynnin lisäksi myös reskontran hoito. Aiempi kokemus LVI-alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt Turku myyntialan tehtävät Turku myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LVI-Pepe Oy Y-tunnus 0580216-8 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-kalustemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut LVI-Pepe Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20250 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus