Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haetaan "Myyjää" Savonlinnaan

Viemäritohtori hakee uutta virtaa eli myyjää Savonlinnaan. Meillä myyntityö on hiukan erilaista - oikeastaan se ei ole myyntiä lainkaan. Voit unohtaa kaiken, mitä wanhanajan myyntikonsultit on sinulle myynnistä opettanut, sillä meillä tämä asia hoidetaan toisella tavalla.

Otsikossa "Myyjä" on mainittu ainoastaan siksi, että kyllä sinä tulet kauppaa tekemään. Työ on kuitenkin asiakkaidemme viemäriongelmien ratkaisua. Kuvaat viemärin, tarjoat siihen oikeat lääkkeet, kuten Tohtorin kuuluukin, ja sehän tarkoittaa, että ongelman vastaan tullessa pystyt sen ratkaisemaan ja teet samalla kaupan. Jos ei ongelmaa ole, saa asiakas jatkaa onnellisena elämäänsä ilman viemärihuolia.

Sinä, joka haluat töihin hiukan erilaiseen työyhteisöön - hae heti! Ehkä olet joskus myynyt jotain? Millaisia ongelmia olet aiemmin ratkonut? Pärjäätkö ihmisten kanssa? Oletko halunnut joskus auttaa toisia ihmisiä?
Koetko olevasi tällä hetkellä osa koneistoa vai itse koneisto?

Viemäritohtori on Jyväskylästä lähtöisin oleva viemärien kunnossapitoa parantava yritys. Asiakkainamme on kotitalouksia, sekä taloyhtiöitä. Suurin osa tekemistämme urakoista on viemärin sukituksia, mutta tarjoamme myös omia viemäriaineita. Meillä on kasvava tiimi, jossa viljellään huonoa huumoria ja rentoa tekemisen meininkiä. Perustimme Jyväskylään Suomen ensimmäisen Viemäriapteekin. Nyt perustamme niitä lisää. Lähde tohtoriksi apteekkiin!

Soita ja kysy lisää
Toimitusjohtaja Pentti Karttunen 0456672644 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus pentti.karttunen@viemaritohtori.fi

Järjestämme rekrytointi-infon Savonlinnan te-toimistossa osoitteessa Olavinkatu 24 maanantaina 17.10.2016 klo 10.00. Ilmoittautumiset viimeistään 14.10.2016 osoitteeseen info@viemaritohtori.fi.

Tutustu yritykseen www.viemaritohtori.fi

Web-osoite: http://www.viemaritohtori.fi Työnantaja: Keski-Suomen viemärisukitus Oy Sijainti: Olavinkatu 13, 57130 SAVONLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: KARTTUNEN PENTTI, Puh: 0456672644, pentti.karttunen@viemaritohtori.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Olavinkatu 13, 57130 SAVONLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen viemärisukitus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna , osoitteessa Olavinkatu 13, 57130 SAVONLINNA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa