Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sance Oy on vuonna 2002 perustettu Raisiossa sijaitseva insinööritoimisto, joka toimii meri-, offshore- ja rakennusteollisuusalalla. Tarjoamme suunnittelupalveluja kaikkeen pienemmistä kohteista kokonaistoimituspaketteihin - sekä uudisrakennus- että muutoskohteissa. Etsimme nyt laivanrakennusalan LVI-suunnittelijoita (HVAC) vahvistamaan LVI-tiimiämme. Voit olla kokenut kovan luokan ammattilainen tai vastavalmistunut tai pian valmistumassa oleva teknikko/insinööri. Odotamme, että sinulta löytyy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Raisio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Raisio lvi-alan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Sance-Sandelin Engineering and Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raisio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus