Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Sance Oy on vuonna 2002 perustettu Raisiossa sijaitseva insinööritoimisto, joka toimii meri-, offshore- ja rakennusteollisuusalalla. Tarjoamme suunnittelupalveluja kaikkeen pienemmistä kohteista kokonaistoimituspaketteihin - sekä uudisrakennus- että muutoskohteissa.

Etsimme nyt laivanrakennusalan LVI-suunnittelijoita (HVAC) vahvistamaan LVI-tiimiämme. Voit olla kokenut kovan luokan ammattilainen tai vastavalmistunut tai pian valmistumassa oleva teknikko/insinööri. Odotamme, että sinulta löytyy kykyä ja halua puhaltaa yhteen hiileen, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, myönteinen asenne ja sujuva suomen ja englannin kielen taito. Hallitset yhden tai useamman seuraavista ohjelmista:

- AutoCAD

- SolidWorks

- Cadmatic

Tulet työskentelemään pääasiassa toimistollamme Raisiossa, mutta tarvittaessa myös Turun seudulla toimivien asiakasyritystemme tiloissa. Pääset mukaan nuorekkaaseen, innovatiiviseen, inspiroivaan ja huumorintajuiseen suunnittelutiimiin, jossa on loistava ryhmähenki.

Olemme kansanvälisesti toimiva keskisuuri yritys (tällä hetkellä 45 työntekijää), joka pystyy tarjoamaan kiinnostavaa ja palkitsevaa työtä kokeneen tiiminvetäjän opastuksella. Tarjoamme kilpailukykyistä palkkaa sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, samoin kuin mahdollisuuksia edetä uralla.

Hakemukset voi lähettää Sales Director Johanna Tenovuolle osoitteeseen johanna.tenovuo@sance.fi.

Paikat ovat auki toistaiseksi.

Web-osoite: http://www.sance.fi Työnantaja: Sance-Sandelin Engineering and Consulting Oy Sijainti: Lukkarlantie 2, 21280 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sales Director Johanna Tenovuo +358 40 486 4448 johanna.tenovuo@sance.fi Hakemukset: johanna.tenovuo@sance.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lukkarlantie 2, 21280 RAISIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Sance-Sandelin Engineering and Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio , osoitteessa Lukkarlantie 2, 21280 RAISIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa