Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

LVI Dimeks Oy on vuonna 1999 perustuttu LVI-alan yritys, jonka toimipisteet ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Haemme viemärisaneerauksen ammattilaista nykyaikaisiin viemärisaneerauksiin. Tehtävänä on viemäreiden pinnoitus ja sukkasujutus. Edellytämme matkustusvalmiutta ja kokemusta viemäriverkoston sukkasujutuksista ja pinnoituksista.

Web-osoite: http://www.dimeks.fi Työnantaja: LVI Dimeks Oy Sijainti: Hallbergintie 1, 80130 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Matti Romppanen, 0505625127, matti.romppanen@dimeks.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallbergintie 1, 80130 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi LVI Dimeks Oy Y-tunnus 1518697-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut LVI Dimeks Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Hallbergintie 1, 80130 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa