Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aikaansaavaa ja ammattitaitoista LVI-myynnin osaajaa Lappeenrantaan. Toimit Lappeenrannan myyntitiimin vastuullisena jäsenenä tehden oman osasi yksikön asiakastyöstä ja tuloksesta. Olet mukana kehittämässä alueen myyntitoimintoja ja osallistut päätöksentekoon. Arvostamme tuote- ja toimialatuntemuksen ohella näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä. Teknisen myynnin kokemuksesi voi toki olla muiltakin aloilta. Asiakastyössä olet aktiivinen, palveluhenkinen ja pidät lupauksesi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Imatra myyjät ja kassahenkilöt Lappeenranta myyjät ja kassahenkilöt Lemi myyjät ja kassahenkilöt Luumäki myyjät ja kassahenkilöt Ruokolahti myyjät ja kassahenkilöt Miehikkälä myyjät ja kassahenkilöt Taipalsaari myyntialan tehtävät Imatra myyntialan tehtävät Lappeenranta myyntialan tehtävät Lemi myyntialan tehtävät Luumäki myyntialan tehtävät Ruokolahti myyntialan tehtävät Miehikkälä myyntialan tehtävät Taipalsaari myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LVI-Dahl Oy Y-tunnus 0992466-4 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Vesijohtoliike Siimesvaara

Tämä työpaikka, LVI-myynnin osaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut LVI-Dahl Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus