Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viemäritohtori on viemäreihin erikoistunut yritys. Teemme viemärisukituksia ja viemäriremontteja omakotitaloihin. Avaamme Kivijalkamyymälän 1.11.2016 Savonlinnaan osoitteeseen Olavinkatu 13 ja toimintamme kasvaessa haemme rentoon joukkoomme myös viemäriasentajia. Arvostamme kokemusta viemärisukituksesta tai LVI- alasta. Järjestämme rekrytointi-infon Savonlinnan te-toimistossa osoitteessa Olavinkatu 24 maanantaina 17.10.2016 klo 10.00. Ilmoittautumiset viimeistään 14.10.2016 osoitteeseen [email protected] Voit hakea paikkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Savonlinna LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna asennus, huolto ja puhtaanapito Savonlinna lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen viemärisukitus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Savonlinna .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus