Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LVI-asentaja Yritystoiminnan kasvamisen myötä etsimme joukkoomme itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä LVI-asentajia. Avoimena olevat työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia, mutta työsuhteiden jatkuminen on mahdollista. Työsuhteeseen palkattavilta henkilöiltä (5 asentajaa) edellytämme hyviä asiakaspalvelutaitoja, ammattitaitoista ja vastuullista työotetta, riittävää ammattitaitoa suoriutua tarvittaessa yksin sekä uudis- että saneerauskohteissa, kykyä työskennellä paineen alla sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Salo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Salo asennus, huolto ja puhtaanapito Salo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Ilmair Ay. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Salo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus