Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LVI-asentaja Yritystoiminnan kasvamisen myötä etsimme joukkoomme itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä LVI-asentajia. Avoimena olevat työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia, mutta työsuhteiden jatkuminen on mahdollista. Työsuhteeseen palkattavilta henkilöiltä (5 asentajaa) edellytämme hyviä asiakaspalvelutaitoja, ammattitaitoista ja vastuullista työotetta, riittävää ammattitaitoa suoriutua tarvittaessa yksin sekä uudis- että saneerauskohteissa, kykyä työskennellä paineen alla sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Salo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Salo asennus, huolto ja puhtaanapito Salo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Ilmair Ay. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus