Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä oma-aloitteinen,reipas,joustava ja asiakaspalveluhenkinen Lvi-asentaja vailla hyvää työpaikkaa. Olethan siinä tapaukssa yhteydässä meihin. Xmx Service on nuori kasvava yritys,joka tarvitsee ammattilaisia osaavaan joukkoonsa. Hakemukset sähköpostiin.

Web-osoite: http://www.xmxservice.com Työnantaja: xmx Service Oy Sijainti: Kolmiladontie 13, 26510 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: SALOMAA JONI , Puh: 0445335605,joni@xmxservice.com Hakemukset: joni@xmxservice.com Ilmoitus jätetty: 14.08.2016 Haku päättyy: 01.01.2017 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kolmiladontie 13, 26510 RAUMA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.08.2016 ja sen on julkaissut xmx Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa Kolmiladontie 13, 26510 RAUMA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa