Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hyvän asenteen omaavaa LVI- asentajaa uuteen yhtiöön. Liiketoimintakaupan myötä sinulla on mahdollisuudet päästä kasvavaan ja motivoituneeseen työympäristöön heti alussa mukaan. Työtehtäväsi on itsenäinen ja hyvin pakitseva omakotitalojen putkiremonttien merkeissä. Aiempi LVI -asentajan kokemus ei ole välttämätön. Kuukausi palkka on 2000-4000€ Jos autosi on käytettävissä asennustyöhön, katsotaan se isona etuna. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Oulu LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Oulu asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kotisi LVI Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus