Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa. Työsuhdetta mahdollisuus jatkaa pidemmälle tulevaisuuteen. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat alan kokemusta, hallitset alan työkalut- ja menetelmät, omaat ongelmanratkaisukykyä ja pystyt työskentelemään myös paineen alla. Pääset mukaan LVI- alan ammattilaisten joukkoon, jossa työilmapiirin ylläpitäminen on tärkeässä roolissa. Työskentely tapahtuu pääosin Pirkanmaan alueella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Lempäälä LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä asennus, huolto ja puhtaanapito Lempäälä lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lvi-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Aalto & Company Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lempäälä .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus