Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava Mestari Arvoasuntojen Saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Uusimaa

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pu-Re PutkiRemontti Oy on erikoistunut pientalojen viemärisaneerauksiin, toimialueena Etelä- ja Itä-Suomi. Kokonaistaloudellisesti kustannustehokas sekä ekologisesti kestävä ja asiakkaan tarpeet huomioiva työn suunnittelu ja toteutus on perustana hyvälle lopputulokselle kaikissa hankkeissamme Haemme joukkoomme ammattitaitoisia omakotitalojen viemärisukittajia Päijät-Hämeen alueelle ODOTAMME SINULTA: -Reipasta työotetta -Kykyä kantaa vastuuta -Ajokorttia ja matkustusvalmiutta EDUKSI: -Alan osaaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lahti lvi-alan työt Lahti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lahti asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lahti talonrakennus lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja/Viemärisaneeraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pu-Re PutkiRemontti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15520 - Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus