Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Olament toteuttaa käyttövalmiita CLT-massiivipuutaloja yksityisille sekä aluerakentajille. Työmaalla elementeissä on LVIS läpiviennit valmiina asennusta varten.

Haemme kokenutta ja itsenäistä LVI-asentajaa Uudellemaalle. Vastuualueelle kuuluu omakoti- ja paritalojen putkityöt sekä lämmitysjärjestelmäasennukset kokonaisuudessaan. Tässä työssä pääset itse kehittämään toimintamalleja ja -tapoja sekä haastamaan nykyiset menetelmät. Tarjoamme monipuolista työtä mukavassa työyhteisössä ja uusimman rakennustekniikan parissa!

Töitä on tarjota heti!

Lähetä hakemus: markus.katainen@olament.fi

Web-osoite: http://www.olament.fi Työnantaja: Olament Oy Sijainti: 02650 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Markus Katainen, markus.katainen@olament.fi 0400931944 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02650 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Olament Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02650 - Espoo , osoitteessa 02650 ESPOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa