Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luvia ja Eurajoki muodostavat uuden Eurajoen kunnan 1.1.2017 alkaen ja johtamisjärjestelyistä johtuen Luvialla vapautuu vakituinen LASTENTARHANOPETTAJAN toimi täytettäväksi samoin 1.1.2017 alkaen. Kuntamme on kehittämismyönteinen laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaja. Arvostamme henkilöstöämme ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja työtapojamme arkityössä. Lastentarhanopettaja vastaa osaltaan varhaiskasvatuksesta ja on mukana käytännön kasvatustyössä eri-ikäisten lasten ryhmissä. Yhtenä lisävahvuutena ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Luvia varhaiskasvatus Luvia opettajat, lehtorit, professorit Luvia lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Luvia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Luvian kunta Y-tunnus 0135032-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Luvian kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Luvia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa