Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luvata hakee myynti-/tuotepäällikköä Poriin kuparituotteiden myyntiin päämarkkina-alueena Euroopan sähköteollisuus. Edellytämme hakijalta: - kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa - sujuvaa englannin kielen taitoa; laajempi kielitaito (ruotsi, saksa) luetaan eduksi - kiinnostusta ja kykyä luoda ja kehittää asiakassuhteita pitkäjänteisesti - matkustusvalmiutta Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla: - oma-aloitteinen ja tavoitteellinen ote työhön - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Pori myyntialan tehtävät Pori päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Luvata Oy Y-tunnus 2089599-9 Toimiala Kuparin valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Luvata Pori Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus