Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme Luontaistuntija - ketjuumme uutta innostunutta yrittää Orivedelle.

Tartu haasteeseen, jos olet palveluhenkinen myynnin ammattilainen tai uskot sinulla olevan ainesta siihen. Luontaistuote ja terveydenhuollon alan koulutus/kokemus on eduksi. Myös kaupallisesta osaamisesta on hyötyä.

Luontaistuntija -kauppiaana vastaat itsenäisesti oman myymäläsi toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Kauppiaana toimit myös itse myymälässäsi myyntityössä ja johdat toimintaa operatiivisella tasolla.

Tarjoamme sinulle yrittäjänä mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on vahva ketju tuki takanasi. Ammattitaitoinen toimistomme henkilökunta tukee, kouluttaa ja neuvoo yrittäjää koko yrittäjyyden ajan. Ketjun tuki myös yrityksen markkinoinnissa on merkittävä mm. joka kuukausi kuluttajalle jaettava Luontaistuntija-lehti.

Taloudellinen tilanteesi mahdollistaa saada rahoituksen yritystoiminnan aloittamiseen

Luontaistuntija-ketjuun kuuluu lähes 90 myymälää ympäri Suomea sekä laajan valikoiman verkkokauppa. Ketju on perustettu vuonna 1983. Olemme sataprosenttisesti suomalainen terveyskauppaketju - ketjun omistavat suomalaiset luontaistuotealan yrittäjät. Toimimme osuuskuntana, eli kaikki Luontaistuntija-kauppiaat ovat mukana päätöksenteossa. Asiakas on meille sydämen asia!

Lisätietoja
[email protected], p. 050 468 5034
Hallituksen jäsen Kaisa Kankainen [email protected]
040 8200133

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 35300 ORIVESI

Yritystiedot

Toiminimi Luontaistuntijat Osuuskunta Y-tunnus 0512667-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 535 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

111 000 € -10 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

4 % -20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, pienyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Luontaistuntijat Osuuskunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Orivesi , osoitteessa 35300 ORIVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus