Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kolme kauppias-yrittäjää etsivät joukkoon uutta yrittäjää/yrittäjiä. Nurmijärven kirjakaupassa on luontaistuoteosasto, johon etsitään itsenäistä osa-aikaista tai kokoaikaista yrittäjävetäjää. Olemme avoimia koulutustaustasi ja kokemuksesi suhteen. Odotamme avointa mieltä ja innostusta kouluttaa itseäsi koko ajan lisää. Voimme järjestää vuokra-asunnon aivan kaupan vierestä, jossa olisi mahdollistaa käynnistää myös oma vastaanotto.

Web-osoite: http://kylakirjakauppa.fi Työnantaja: Nurmijärven kirja Oy Sijainti: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.08.2016 sopimuksen mukaan Yhteystiedot: nurmijarvenkirja@gmail.com ensimmäinen yhteydenotto ja kysymykset mieluiten sähköpostitse 0505632222 Ilmoitus jätetty: 07.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luontaishoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kirja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa