Duunitori suosittelee
CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kolme kauppias-yrittäjää etsivät joukkoon uutta yrittäjää/yrittäjiä/yhteistyökumppaneita (kokoaikaisia ja osa-aikaisia), jotka olisivat kiinnostuneita voittoa tavoittelemattoman osuuskunnan perustamisesta. Erityisesti kaipaisimme tällä hetkellä kirjanpidon ja taloushallinnon osaajaa, jolla olisi kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. Nurmijärven kirjakaupassa on luontaistuoteosasto, johon etsitään itsenäistä osa-aikaista tai kokoaikaista yrittäjävetäjää. Taide- ja askartelutarvikkeisiin etsimme harrastajia vetäjiksi ja toiminnan kehittäjiksi. Olemme avoimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hyvinvointipalvelut Nurmijärvi hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luontaishoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kirja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus