Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kolme kauppias-yrittäjää etsivät joukkoon uutta yrittäjää/yrittäjiä/yhteistyökumppaneita (kokoaikaisia ja osa-aikaisia), jotka olisivat kiinnostuneita voittoa tavoittelemattoman osuuskunnan perustamisesta. Erityisesti kaipaisimme tällä hetkellä kirjanpidon ja taloushallinnon osaajaa, jolla olisi kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. Nurmijärven kirjakaupassa on luontaistuoteosasto, johon etsitään itsenäistä osa-aikaista tai kokoaikaista yrittäjävetäjää. Taide- ja askartelutarvikkeisiin etsimme harrastajia vetäjiksi ja toiminnan kehittäjiksi. Olemme avoimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hyvinvointipalvelut Nurmijärvi hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luontaishoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kirja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus