Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kolme kauppias-yrittäjää etsivät joukkoon uutta yrittäjää/yrittäjiä/yhteistyökumppaneita (kokoaikaisia ja osa-aikaisia), jotka olisivat kiinnostuneita voittoa tavoittelemattoman osuuskunnan perustamisesta. Erityisesti kaipaisimme tällä hetkellä kirjanpidon ja taloushallinnon osaajaa, jolla olisi kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. Nurmijärven kirjakaupassa on luontaistuoteosasto, johon etsitään itsenäistä osa-aikaista tai kokoaikaista yrittäjävetäjää. Taide- ja askartelutarvikkeisiin etsimme harrastajia vetäjiksi ja toiminnan kehittäjiksi. Olemme avoimia koulutustaustasi ja kokemuksesi suhteen. Odotamme avointa mieltä ja innostusta kouluttaa itseäsi koko ajan lisää. Työajat ovat hyvin joustavia ja mahdollisuus tehdä koko lailla myös oman mielen mukaan.

Web-osoite: http://kylakirjakauppa.fi Työnantaja: Nurmijärven kirja Oy Sijainti: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.08.2016 sopimuksen mukaan Yhteystiedot: nurmijarvenkirja@gmail.com ensimmäinen yhteydenotto ja kysymykset mieluiten sähköpostitse 0505632222 Ilmoitus jätetty: 07.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luontaishoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kirja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus