Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Luona Oy tuottaa kotiin tuotavia palveluja ja asumiseen liittyviä ratkaisuja kuten tuettua asumista, kriisimajoitusta, kotihoitoa, vastaanottokeskustoimintaa ja kotouttamista.

Vastaanottokeskusten keittiön toiminnan laajetessa etsimme nyt

kokkia

vastaanottokeskukseen Vantaalle. Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen ruoan valmistus, tavaratilausten antaminen toimittajille, vuorovastaavan tehtävät ja kaikki muut keittiön työtehtävät.

Edellytämme sinulta:
- ravintola- tai suurtalouskokki, tai suurtalousesimies / restonomin koulutusta
- Vähintään 5 vuoden kokemusta ravintola- tai suurtalouskeittiön puolelta
- hygeniapassia
- reipasta asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työsuhde. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Työt alkavat syyskussa. Tehtävässä on sopimuspalkka.

Tarjoamme sinulle monikulttuurisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset tarjoamaan ammattitaitosi sitä kipeimmin kaipaavien avuksi. Työsi on monipuolista ja vastuullista. Pääset työskentelemään täysin uudessa keittiössä uuden tiimin kanssa. Tässä työssä saat mahdollisuuden käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös mahdollisuuden uralla etenemiseen. Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin jätäthän välittömästi hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravitsemuspäällikkö Joonas Hämäläinen, p. 050 302 4918

Kotimainen Luona Oy tuottaa kotiin tuotavia palveluja ja asumiseen liittyviä ratkaisuja kuten tuettua asumista, kriisimajoitusta, kotihoitoa, vastaanottokeskustoimintaa ja kotouttamista. Toimimme kotitalouksien, kaupunkien, kuntien ja valtion kumppanina. Tarjoamme kaikille Luona-polkuun sitoutuneille asiakkaillemme oman asunnon sekä yksilöllistä tukea asumiseen ja arkeen sekä työ- tai koulutuspaikan löytämiseen. Uskomme, että auttamalla ihmistä auttamaan itseään, autamme koko yhteiskuntaa. Luona Oy työllistää noin 300 henkilöä ja sen liikevaihto (2015) oli 16 miljoonaa euroa. Luona Oy on Barona Groupin tytäryhtiö.

Web-osoite: http://www.luona.fi Työnantaja: Luona Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@luona.fi, vain tiedustelut. Huomioimme ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta lähetetyt hakemukset Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Luona Oy Y-tunnus 0907573-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 496 000 € -30 %

Liiketoiminnan tulos

-98 000 € 57 %

Henkilöstö

63 -50

Liikevoitto-%

-3 % 40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Luona Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa