Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylivieskassa Rahkolan koulussa on haettavana peruskoulun 5. luokan opettajan sijaisuus. Hakijalle katsotaan eduksi valmiudet opettaa liikuntaa sekä teknistä työtä. Työ alkaa 15.11.2016 ja kestää 3.6.2017 saakka. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa, niitä ei liitetä hakemukseen. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Ylivieska määräaikainen Ylivieska opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettajan sijaisuus Rahkolan koulussa, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Ylivieskan kaupunki, kouluosasto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus