Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Lumon Suomi Oy on erikoistunut parvekejulkisivutuotteiden ja lasiterassien myyntiin, valmistukseen ja asennukseen – erikoisosaamisalueena lasi- ja alumiinirakentaminen. Tärkeimmät vientimaat ovat Espanja, Ruotsi, Saksa, Venäjä, Norja, Ranska ja Sveitsi. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa ja Tampereella. Yhtiön liikevaihto on yli 100 milj. euroa, josta kansainvälisen liiketoiminnan osuus n. 40 milj. euroa. Konsernissa työskentelee yli 800 henkilöä. www.lumon.fiHaemme kasvavaan joukkoomme parveke- ja terassilasimyyjää Kuopioon:
Myyjänä vastaat myyntialueesi rivitalojen lasitusratkaisujen myynnistä ja asiakashankinnasta. Lumonin tarjoaman kattavan perehdytyksen ansiosta toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut.
Odotamme sinulta:-Olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä- Työntekijänä olet tuloshakuinen, itsenäinen, ahkera ja sitkeä- Koulutus tai kokemus rakennusalalta on eduksi- Sinulla on oma auto käytössäsi ja olet valmis liikkuvaan työhön
Tarjoamme sinulle:- Huipputuotteet - Kilpailukykyisen palkkauksen - Mahtavan tiimin - Ammattilaisten taustatuen - Koulutuksen ja perehdytyksen
Lisätiedot: myyntipäällikkö Toni Romppanen, puh. 0400 285 221 Täytä hakemus 28.10.2016 mennessä.

Työnantaja: Lumon Suomi Oy Sijainti: Sorsasalontie 5, 70420, Kuopio, Suomi Yhteystiedot: myyntipäällikkö Toni Romppanen, puh. 0400 285 221 Hakemukset: https://lumon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=118#form_start Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sorsasalontie 5, 70420, Kuopio, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Lumon Suomi Oy Y-tunnus 1905514-0 Toimiala Lasitus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

54 413 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

1 217 000 € -47 %

Henkilöstö

286 -4

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Kuopio, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lumon Suomi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Sorsasalontie 5, 70420, Kuopio, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa