Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koiravaljakko-, moottorikelkka- ja muu ohjelmapalvelutyö. Etsitään kokeneita ohjelmapalveluoppaita Saariselälle. Työ koiravaljakko-oppaan, moottorikelkkaoppaan ja muun opastyön työtehtävät sekä työnantajan muut talvikaudelle osoittamat tehtävät. Moottorikelkkan ja muun kaluston tuntemus ja käyttökokemus eduksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Inari matkailualan asiakaspalvelu Inari ympäristöalan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lumivalkea Oy Y-tunnus 2127152-0 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Husky & Co, Eräinari, Huskybaari

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lumivalkea Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus