Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lumentia Oy on pääkaupunkiseudulla siivouspalveluita tuottava naisyrittäjävetoinen yritys. Palvelemme yksityisasiakkaita kotisiivouksin. Teemme kotisiivoukset luotettavasti ja täsmällisesti ammattikäyttöön tarkoitetuilla puhdistusaineilla ja -välineillä.

Työllistyessäsi meille saat perehdytyksen sekä työhönopastuksen asiakaskohteessa. Käytössäsi ovat hyvät kohteeseen soveltuvat työvälineet. Lisäksi saat selkeät kirjalliset työohjeet.

Haemme nyt osa-aikaista kotisiivoojaa Janakkalan Tervakoskelle. Töitä on tällä hetkellä joka toinen viikko noin 2-3 tuntia noin klo 9-16 välillä. Viikonpäivään voi hakija vaikuttaa itse.

Työkohteessa työskennellään ja edustetaan Lumentiaa yksin. Asiakkaan kanssa tehdään kuitenkin tiivistä yhteistyötä aikataulujen ja käytäntöjen sopimiseksi.

Kerro hakemuksessa perustietojen lisäksi
- Onko sinulla aikaisempaa kokemusta käytännön siivoustyöstä?
- Nimeä mielellään suosittelija

Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisää! Tässä mukava ja joustava työ tarkalle, itsenäiselle opiskelijalle, eläkeläiselle tai lisäansiota kaipaavalle mukavassa asiakaskohteessa. Jos olet kiinnostunut paikasta, mutta esimerkiksi työaika ei sovi, ota silti yhteyttä neuvotellaksesi asiasta. Tiedustelut soittamalla Lumentia Oy, 040 127 3328.

Web-osoite: http://www.lumentia.fi Työnantaja: Lumentia Oy Sijainti: 12400 TERVAKOSKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@lumentia.fi Hakemukset: rekry@lumentia.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 12400 TERVAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Lumentia Oy Y-tunnus 2510481-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

113 000 € 52 %

Liiketoiminnan tulos

9 000 € 1 %

Liikevoitto-%

8 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lumentia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 12400 - Janakkala , osoitteessa 12400 TERVAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa