Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lumentia Oy on pääkaupunkiseudulla siivouspalveluita tuottava naisyrittäjävetoinen yritys. Palvelemme yksityisasiakkaita kotisiivouksin. Teemme kotisiivoukset luotettavasti ja täsmällisesti ammattikäyttöön tarkoitetuilla puhdistusaineilla ja -välineillä. Työllistyessäsi meille saat perehdytyksen sekä työhönopastuksen asiakaskohteessa. Käytössäsi ovat hyvät kohteeseen soveltuvat työvälineet. Lisäksi saat selkeät kirjalliset työohjeet. Haemme nyt osa-aikaista kotisiivoojaa Janakkalan Tervakoskelle. Töitä on tällä hetkellä joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Janakkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Janakkala siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lumentia Oy Y-tunnus 2510481-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lumentia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 12400 - Janakkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus