Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Lumentia Oy on nykyaikainen tapa hankkia arkea ja liiketoimintaa tukevat palvelut keskitetysti. Tavoitteemme on verkostoituminen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan monipuolisen palveluvalikoiman asiakkaillemme. Yritysten lisäksi Lumentia palvelee yksityisasiakkaita. Teemme kotisiivoukset luotettavasti ja täsmällisesti ammattikäyttöön tarkoitetuilla puhdistusaineilla ja -välineillä.

Työllistyessäsi meille saat kattavan perehdytyksen sekä työhönopastuksen asiakaskohteessa. Käytössäsi ovat uudet, kuhunkin kohteeseen soveltuvat työvälineet. Lisäksi saat selkeät kirjalliset työohjeet.

Haemme nyt osa-aikaista kotisiivoojaa Espoon Nöykkiöön. Töitä on tällä hetkellä parillisten viikkojen tiistaisin kolme tuntia, klo 8-16 välillä.

Pitkäjänteinen työ, ahkeruus ja tuore näkökulma alalle ovat vaatimuksiamme. Työkohteessa työskennellään ja edustetaan Lumentiaa yksin.

Kerro hakemuksessa perustietojen lisäksi
- Onko sinulla aikaisempaa kokemusta käytännön siivoustyöstä?
- Nimeä mielellään suosittelija

Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisää! Tässä mukava ja joustava työ tarkalle, itsenäiselle opiskelijalle, eläkeläiselle tai lisäansiota kaipaavalle!

Hakumenettelystä lisää tietoa nettisivuillamme www.lumentia.fi

Web-osoite: http://www.lumentia.fi Työnantaja: Lumentia Oy Sijainti: 02300 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@lumentia.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02300 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Lumentia Oy Y-tunnus 2510481-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

113 000 € 52 %

Liiketoiminnan tulos

9 000 € 1 %

Liikevoitto-%

8 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lumentia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02300 - Espoo , osoitteessa 02300 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa